Soepele spieren met Avec Souplesse

Frans Soetens

VESSEM – De Trompettercup heeft een nieuwe partner gevonden: massagepraktijk Avec Souplesse. Frans Soetens, werkzaam vanuit een praktijk in Vessem en Valkenswaard, stelt enkele prijzen beschikbaar en stelt voetbalverenigingen in de gelegenheid een verbinding met hem aan te gaan.

Bij Avec Souplesse kunnen voetballers, maar ook overige sporters en andere belangstellenden terecht voor allerlei massages. De mogelijkheid bestaat zelfs om op zondagochtend, voor de wedstrijd, nog even de spieren los te laten gooien. Voetballers die interesse hebben of verenigingen die zich willen verbinden met Avec Souplesse kunnen contact opnemen met Frans Soetens via tel. 0497-591745 of 06-53939819. In samenspraak kunnen dan afspraken, geheel op maat gemaakt worden. Onder de aangemelde verenigingen worden bovendien op het einde van het seizoen enkele gratis massagebonnen uitgedeeld.

Massagepraktijk Avec Souplesse is te vinden aan de Dommelseweg 26 in Valkenswaard en aan de Flinkert 11 in Vessem. Zie ook www.avecsouplesse.nl

avec nieuwkopie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s