Spanning bij de topschutters

Vier goals voor Maron Heersmink vandaag.

Vier goals voor Maron Heersmink vandaag.

Spannende standen bij de topschutters. In de Supercup bijvoorbeeld, waar leider Joerie van Rijswijk (19 treffers) andermaal niet tot scoren kwam en de concurrentie weer dichterbij zag sluipen. Maron Heersmink (Wilhelmina Boys) maakte er vier vandaag en is de tweevoudig eindwinnaar van Hilvaria tot op 1 goaltje genaderd. Dennie Banda (Oirschot Vooruit) was 2x trefzeker en is met 17 goals op gelijke hoogte gekomen met Ruben Rodrigues van Wilhelmina Boys.

In de Grote Cup weinig verschuivingen aan de top. De geblesseerde leider Vito van Dal scoorde uiteraard niet en ook Robin Vinck (Bergeijk), Maikel van der Honing (BES) en Kees Theuws (Bergeijk) deden dat niet.
Jasper van Agt (Spoordonkse Boys), Juul Huijbers (ZSC) en Job Janssen (RKDSV) wel en misschien dat zij zich nog kunnen gaan mengen in de debatten.

In de Kleine Cup deed Coen van Oirschot er weer eentje bij en bracht daarmee zijn totaal op 32. Achtervolger Remy Keijsers van DVS scoorde 4 van de 22 goals en is op gepaste afstand nog altijd tweede.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s