Selectie FC de Rebellen jubileumduel Hoogeloon bekend

rebellenFoto

Ter gelegenheid van het 75-jarig bestaan van V.V. Hoogeloon vindt op zaterdag 21 mei een bijzonder voetbalspektakel plaats op sportpark De Roetwijer in Hoogeloon. Een selectieteam bestaande uit spelers van “oud Hoogeloon 1- kampioenen” treedt deze dag aan tegen F.C. De Rebellen, waarvan de selectie nu bekend is gemaakt.

F.C De Rebellen treedt in Hoogeloon aan met Jean-Marie Pfaff, Dennis Gentenaar, Glenn Helder, John de Wolf, Luc Nilis, Gilles de Bilde, Sjaak Polak, Ricky van den Bergh, Romano Denneboom, Geert den Ouden, Ernie Brandts, Maurice Graef, Marcel Meeuwis, Rene van Dieren en Edwin Grünholz. Zoals ze op hun eigen website schrijven zijn ze eigenzinnig, eigenwijs, hard maar fair. Deze groep oud – betaald voetballers en/of ex – internationals geniet nog steeds nationale, maar een aantal spelers zeker ook internationale bekendheid. Tijdens hun actieve voetbalperiode haalden ze met enige regelmaat de woede op de hals van trainers , managers en bestuurders maar werden ze op handen gedragen door hun supporters vanwege hun nimmer aflatende ijver, doorzettingsvermogen en uiteraard hun uitzonderlijke voetbalkwaliteiten. Kortom,een kleurrijk en selectief gezelschap bestaande uit de meest markante, uitgesproken en spraakmakende voetballers van ons land.
Nooit eerder waren deze voormalige en internationaal gelouterde voetbalcoryfeeën in één team in De Kempen te bewonderen. Bovendien zal de leiding in handen zijn van de destijds internationaal bekende toparbiter; Dick Jol, jarenlang op nationaal en internationaal niveau actief en in 2001 leidsman in de Champions League finale.
De tegenstander van F.C. De Rebellen bestaat uit een selectie van Hoogeloon 1 spelers die en/of in 1978, 1984 of 2005 deel uit maakten van het vaandelteam van V.V. Hoogeloon en in dat seizoen het kampioenschap behaalde. De selectie wordt uitgebreid met spelers van Hoogeloon 1 die in 1996 deel uit maakten van het vaandelteam van V.V. Hoogeloon en in dat seizoen de beker won. Het duel begint om 19.00 uur.
Aansluitend is er een feestavond met optredens van Ferry de Lits én Snollebollekes!

Poster_VVHoogeloon_A3 (1)

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s