Moet Beerse Boys nog gaan vrezen?

Beerse Boys boekte de laatste (en enige overwinning na de winterstop) thuis tegen SC ’t Zand (foto Jan Appels)

Het dreigt nog spannend te worden voor Beerse Boys in de eerste klasse C. Na een magere serie na de winterstop, komt de nacompetitie ineens reëel dichtbij. Met twee inhaalduels op de rol kunnen de Boys zichzelf wat lucht bezorgen, maar het programma is allesbehalve makkelijk. Zaterdag wacht Baronie, dat met een driepunter op 1 puntje van het kampioenschap komt en maandag is RKTVV de tegenstander, een rechtstreekse concurrent voor de nacompetitie.

De serie na de winterstop van Beerse Boys zegt alles: 4 punten slechts uit de laatste 8 wedstrijden, met in de laatste drie duels een nederlaag. Twee punten boven de nacompetitiestreep staan de mannen van coach Cemal Yilmaz ineens, wel met dus nog twee wedstrijden tegoed. Met twee keer RKTVV nog en 1x Moerse Boys treffen de Beerzenaren in de resterende wedstrijden nog drie keer een rechtstreekse concurrent. Alles in eigen handen dus, maar nederlagen zouden wel eens ‘dodelijk’ kunnen zijn.

Hekkensluiter MOC 1917 pakte in Middelbeers met 1-2 de winst op 5 maart.

Voor Marvilde wordt het helemaal spannend. De 3-4 overwinning op TOP afgelopen zondag heeft de ploeg weer enig uitzicht op handhaving gegeven. Komend paasweekend is het -zonder zelf te spelen- afwachten wat MOC 1917 en AWC gaan doen. Maandag zal dan de balans voor de eindfase opgemaakt kunnen worden.
Met GOES, SC ’t Zand, AWC en op de slotdag Brabantia wachten nog vier finales, met de twaalfde plaats als minimale inzet voor een voorlopige eerste stap richting handhaving.

Kan Marvilde na het kampioenschap vorig jaar het verblijf in de eerste klasse nog verlengen?

Stand 1C:
1. Baronie 21-56
2. GOES 22-47
3. Nemelaer 20-31
4. HVCH 21-30
5. TOP 21-30
6. SC ’t Zand 22-30
7. Brabantia 22-29
8. Beerse Boys 20-25
9. NEC/av 21-25
10. RKTVV 20-24
11. Moerse Boys 22-23
12. AWC 21-22
13. Marvilde 22-19
14. MOC 1917 21-16

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s