Hattrick voor Gijs Wuijts

Gijs Wuijts scoorde 3x voor De Raven en is in de topschutterstand nu vijfde.

Geen al te grote verschuivingen na een dubbel inhaalweekend in de topschutterstanden. Gijs Wuijts van De Raven was de meest trefzekere speler. Hij scoorde 3x voor De Raven en is nu gedeeld vijfde in de topschutterstand van de Grote Trompettercup.

In de Supercup deed Niek van Boekel van UNA er eentje bij. De topschutter van de tweede divisie staat nu op 16 goals, achter Joerie van Rijswijk en de ongenaakbare Ruben Rodrigues. Robin Buiks, na de winterstop teruggekeerd bij Best Vooruit van een avontuur in België, maakte er twee en staat alweer met 10 treffers op een gedeelde tiende plek in de stand.

In de Grote Cup heeft Jesse Geboers van Hapert zich met 1 treffer erbij op een gedeelde tweede plek genesteld. Samen met Marijn van de Ven (Steensel) en Bart Winters (BES) heeft hij 14 goals achter zijn naam staan, drie minder dan koploper Roel van Nunen van Spoordonkse Boys. Stijger van de week hier Gijs Wuijts, die namens De Raven drie keer scoorde tegen SDO ’39 en nu gedeeld vijfde staat met 13 treffers. Drievoudig eindwinnaar Coen van Oirschot scoorde 1x en staat nu met 12 goals op een zevende plek.

Geen verandering in de top 3 bij de Kleine Cup. Martijn Bax blijft aan kop, voor Dennis van Woerkum en Rien van de Wouw. Oud-topschutter van de Kleine Cup, Pim Smolders, die met Casteren de laatste week prima op dreef is, scoorde 2x tegen Tongelre en is vierde in de stand nu met 14 goals.

Bekijk hierhier de complete tussenstanden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s