Wilhelmina Boys koerst op eindwinst Trompettercup af

De tweede eindzege in de Trompetter Supercup ligt binnen handbereik voor Wilhelmina Boys.

Zonder zelf te spelen heeft Wilhelmina Boys dit paasweekend uitstekende zaken gedaan in de Trompettercup. Naaste achtervolger Oirschot Vooruit pakte in de twee in te halen wedstrijden maar 3 Trompettercup-punten en bovendien verloor het de toppositie in de strijd van de minst gepasseerde doelmannen. Omdat leider Riethoven er ook twee tegen kreeg (2-2 zaterdag tegen Casteren) is Tom Molenberg van Wilhelmina Boys nu de minst gepasseerde.

Alle standen zijn rechtgetrokken. Tijd om een kleine balans op te maken. De voorsprong van Wilhelmina Boys in de Supercup is met vier duels te gaan erg ruim: 28 punten liefst op Oirschot Vooruit dus, dat de hete adem van Best Vooruit in de nek heeft gekregen. Die ploeg staat nog maar 7 punten achter op de Oirschottenaren, die ook nog niet klaar zijn met Dommelen en RKVVO in de strijd om 1 van de 3 eindprijzen, beschikbaar gesteld door Topshop Bladel.

Stand Supercup:
1. Wilhelmina Boys 116p
2. Oirschot Vooruit 88p
3. Best Vooruit 81p
————–
4. RKVVO 80p
5. Dommelen 80p

In de Grote Cup blijft Spoordonkse Boys met 105,1 punten ruim aan kop. BES en Hapert volgen nu samen met 95 punten. De Raven mag ook nog altijd hopen op een eindprijs, maar telt voorlopig nog maar 87 punten. RKDSV lijkt de laatste ploeg die nog mag hopen op een prijsje, maar dan moeten BES en Hapert nog wel flink in de fout gaan en de Diessenaren nog een paar keer flink scoren.

Stand Grote Cup:
1. Spoordonkse Boys 105,1p
2. BES 95p
3. Hapert 95p
————–
4. De Raven 87p
5. RKDSV 85,6p

Door naar de Kleine Cup waar Riethoven en Sterksel met elkaar de strijd aan zullen gaan in de laatste drie duels. DOSL blijft ook nog altijd op de loer liggen, met nog 1 wedstrijd minder gespeeld. Dosko ’32 en Tuldania (2 duels te spelen nog maar) lijken uitgeschakeld voor 1 van de 2 eindprijzen.

Stand Kleine Cup:
1. Riethoven 109p
2. Sterksel 105p
—————
3. DOSL 97p
4. Dosko ’32 93p
5. Tuldania 91,6p

Tot slot de meest spannende stand: die van de doelmannen. 1 Doelpuntje verschil tussen de nummer 1 en 5. Oud-eindwinnaar Tom Molenberg (Wilhelmina Boys) profiteerde optimaal van de 2 tegentreffers van Riethoven en staat nu alleen aan kop. Vier andere doelmannen lijken te gaan strijden om 1 van de 3 eindprijzen. Oirschot Vooruit, lange tijd in de top, is afgehaakt en staat in de nieuwe stand achtste.

Stand doelmannen:
1. Wilhelmina Boys 22x
2. Riethoven 22,8x
3. Sterksel 22,8x
4. EFC 23x
5. Best Vooruit 23x

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s