Na 7 maanden weer thuisnederlaag voor Waalre

Waalre verloor voor het laatste op 11 september, van Tivoli, een ploeg die een jaar eerder nog met 5-1 werd verslagen in eigen huis. (foto Theo van Sambeek)

Na het paasweekend weer een update van “De laatste”. Waalre heeft daarbij de top 3 verlaten in het rijtje van de laatste thuisnederlaag. Tivoli was afgelopen zaterdag met 1-3 te sterk en dat was voor de zwartwitten alweer van 11 september 2016 geleden dat er op het eigen sportpark verloren werd.

Waalre was bezig aan een uitstekende thuisreeks. Het 0-2 verlies tegen DOSL op 11 september was tot zaterdag de laatste thuisnederlaag. Acht overwinningen op rij werden sindsdien geboekt en twee weken geleden een gelijkspel tegen Casteren (1-1).
ZSC blijft eerste in dit lijstje, als enige ploeg dit seizoen zonder thuisnederlaag. Meer dan een jaar geleden inmiddels werd er op 3 april 2016 met 2-4 van Hulsel verloren.
De Westerhovenaren lieten overigens maandag wel alweer het twaalfde(!) gelijkspel van deze competitie noteren, waarbij het voor de tiende keer 1-1 werd. En dus slaagden de zwartgelen er voor de 23ste keer op rij in om minimaal 1 goal te maken.
De nieuwe nummer 2 is Riethoven, dat voor het laatst verloor thuis op 25 september 2016 tegen Tivoli. Steensel en Wilhelmina Boys zijn gedeeld derde.

Laatste thuisnederlaag
1. ZSC: 3 april 2016: 2-4 tegen Hulsel
2. Riethoven: 25 september 2016: 0-2 tegen Tivoli
3. Steensel: 9 oktober 2016: 3-4 tegen Vessem
3. Wilhelmina Boys: 9 oktober 2016: 1-3 tegen Reusel Sport

Verder geen veranderingen in de andere lijstjes wat top 3 betreft. Wel opmerkelijk dat kampioenskandidaat Hapert in 4G voor het eerst sinds 11 december (1-2 tegen HMVV) weer eens een uitwedstrijd wist te winnen.
HMVV boekte maandag dan weer voor het eerst sinds 4 december een thuisoverwinning. DVS, dat zaterdag ook al ten onder ging tegen Netersel, was het slachtoffer en die ploeg verloor voor het laatst een uitwedstrijd op 4 december (tegen Hulsel).
De laatste opmerkelijke ‘laatste’ is de nederlaag van De Bocht ’80 tegen DEES. Verrassend misschien, maar het was alweer van 4 december geleden dat de Oirschottenaren (toen 0-6 tegen Tivoli) in eigen huis verloren hadden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s