Rodrigues en Bax doen er weer eentje bij

Dave Koolen maakte er twee voor Hapert.

Weinig grote verschuivingen in de topschutterstanden, ondanks het feit dat er toch heel wat doelpunten vielen te noteren dit weekend. De drie leiders blijven aan kop, waarbij Ruben Rodrigues (Supercup) en Martijn Bax (Kleine Cup) hun totaal weer wat opvijzelden.

Ruben Rodrigues maakte zondag tegen Bergeijk alweer zijn 37ste seizoenstreffer. Zijn enige goals betekende de 0-6 voor Wilhelmina Boys, dat komende zondag in eigen huis het kampioenschap kan veilig stellen. Joerie van Rijswijk van Hilvaria prikte er twee binnen in het met 6-0 gewonnen duel tegen NOAD en staat nu steviger tweede in de stand. In de top 10 was verder Anwar Janssen (Dommelen) twee keer trefzeker. Hij staat nu zevende.
In de Grote Cup bleef het uitermate rustig. Koploper Roel van Nunen van Spoordonkse Boys had misschien al zijn goals in willen ruilen voor de 0-1 gisteren tegen RKDSV (die had volstaan voor het kampioenschap), maar de Spoordonkenaren bleven steken op 0-0 en moeten dus nog even in de wachtkamer. De concurrentie van Van Nunen bleef ook droog staan. Gijs Wuijts van De Raven maakte er eentje en staat nu gedeeld tweede. Dave Koolen van Hapert was met twee goals de meest trefzekere speler in de top 10.
In de Kleine Cup liep Martijn Bax, die volgend seizoen gaat spelen bij SV Valkenswaard, weer een doelpuntje uit op Dennis van Woerkum, die nu al twee weken op rij niet gescoord heeft. Ook hier verder geen treffers voor de concurrenten.

Standen:

Supercup:

1. Ruben Rodrigues (Wilhelmina Boys) 37x (+1)
2. Joerie van Rijswijk (Hilvaria) 18x (+1)
3. Niek van Boekel (UNA) 16x
4. Jan van Hout (Rood-Wit V.) 15x
5. Ivo Moerenhout (Heeze) 14x
6. Mart van de Gevel (UNA) 14x (+1)

Grote Cup:

1. Roel van Nunen (Spoordonkse Boys) 17x
2. Marijn van de Ven (Steensel) 14x
2. Bart Winters (BES) 14x
2. Jesse Geboers (Hapert) 14x
2. Gijs Wuijts (De Raven) 14x (+1)
6. Stef Roijmans (Hulsel) 13x
6. Dave Koolen (Hapert) 13x (+2)

Kleine Cup:

Een derde hattrick voor Martijn Bax en een hernieuwde koppositie in de topschutterstand.

1. Martijn Bax (DOSL) 28x
2. Dennis van Woerkum (Dosko ’32) 25x
3. Rien van de Wouw (Tuldania) 19x
4. Pim Smolders (Casteren) 14x
5. Daan van de Wiel (SVSOS) 13x

Bekijk hier de complete tussenstanden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s