Nog volop spanning in de Grote en Kleine Cup

Voor Wilhelmina Boys is een tweede opeenvolgende eindzege vrijwel in de tas.

Over twee weken kennen we alle prijswinnaars in de Trompettercups en wie straks de ballen, beschikbaar gesteld door Topshop Bladel in ontvangst mag gaan nemen. Wilhelmina Boys is zo goed als zeker van de eindzege in de Supercup, in de Grote en vooral de Kleine Cup blijft het spannend.

Kampioen Wilhelmina Boys kan met 30 Trompettercup-punten voorsprong op twee oren gaan slapen wat een tweede opeenvolgende eindwinst betreft. Eindhoven/av en Nijnsel zijn de tegenstanders nog in de resterende twee wedstrijden. Oirschot Vooruit zou voor een tweede achtereenvolgende keer kunnen stranden op een tweede plaats. Met nog twee duels (EVVC thuis en Helvoirt uit) te gaan en 8 punten voorsprong op de concurrentie is de marge ruim, maar zeker nog niet veilig te noemen, omdat de komende twee tegenstanders ook nog in de race zijn voor het kampioenschap.
Dommelen, Hilvaria en Best Vooruit lijken te gaan strijden om de derde eindprijs. Voor Hilvaria zal het lastig worden, omdat die ploeg komende zondag tegen Oosterhout al de laatste wedstrijd van het seizoen speelt. Dommelen speelt nog tegen Bladella (uit) en Valkenswaard (thuis) en heeft dus nog twee gelegenheden om punten te pakken.
Best Vooruit is momenteel alleen leider in 2F. Komende zondag wacht nog een pittige opdracht, als nummer drie (op 1 puntje!) Helvoirt op bezoek komt. Op de slotdag wacht dan weer een op papier makkelijke tegenstander: het reeds gedegradeerde Schijndel.

Spoordonkse Boys is nog niet zeker van de eindzege in de Grote Cup.

In de Grote Cup is het afwachten hoe Spoordonkse Boys de kampioenschampagne gaat verteren. Kunnen de mannen van trainer Jasper van Hoof ook een tweede hoofdprijs pakken nog: die van de Grote Trompettercup. Met nog twee duels te gaan en een voorsprong van ruim 6 punten kan het, maar gestreden is de strijd nog zeker niet. Zondag spelen de roodwitten thuis tegen Riel en op de slotdag tegen buurman Audacia. Nummer twee in de cup, Hapert is nog in de race voor het kampioenschap in 4G en treft nog Hoogeloon en HMVV, twee teams die strijden tegen nacompetitie voor behoud. Of zou de derde hond er met het been vandoor gaan? BES, leider in 4G en nog uitkomend tegen HMVV en Acht, twee geen al te makkelijke tegenstanders overigens.

Tot slot de Kleine Cup. Twee eindprijzen hebben we hier voor waarschijnlijk nog drie gegadigden. Uitermate spannend is het, met Sterksel op kop met 119 punten, maar die ploeg heeft op de slotdag alleen nog maar de wedstrijd tegen kampioen Tivoli op het programma staan. Nummer twee, Riethoven, telt 5 punten achterstand en speelt nog uit tegen Tongelre en thuis tegen Knegselse Boys. DOSL moet nog aan de bak tegen Terlo en De Bocht ’80, twee ploegen die in de laatste twee duels 11 respectievelijk 12 goals tegen kregen. Spanning verzekerd dus tot de laatste minuut.

Gaat Sterksel er met de Kleine Cup vandoor, of gaat DOSL nog voor een verrassing zorgen?

De standen:

Supercup:
1. Wilhelmina Boys 131p
2. Oirschot Vooruit 101p
3. Dommelen 93p
4. Hilvaria 93p
5. Best Vooruit 92p

Grote Cup:
1. Spoordonkse Boys 109,4p
2. Hapert 103p
3. BES 101p

Kleine Cup:
1. Sterksel 119p
2. Riethoven 114p
3. DOSL 110p

Bekijk hier de complete standen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s