Zes treffers Joerie van Rijswijk

Zes goals erbij voor Joerie van Rijswijk! (foto Nick van Hees)

Hij presteerde het al eens eerder, maar tweevoudig eindwinnaar van de topschutters in de Grote Trompettercup, Joerie van Rijswijk was weer op dreef gisteren en scoorde 6x in de uitwedstrijd van Hilvaria tegen Groen Wit Breda.

De laatste van gisteren was een jubileumtreffer; de 25ste alweer voor de goalgetter dit seizoen, die er in de vorige vier jaargangen ook al bijna 100 inlegde. In de topschutterstand staat Van Rijswijk nu dik tweede, nog altijd op respectabele afstand van leider Ruben Rodrigues die in de kampioenswedstrijd van Wilhelmina Boys zijn 38ste doelpunt kon laten optekenen.
In de Supercup deze zondag nog twee spelers met een hattrick. Mitchel Kluijtmans van Rood-Wit Veldhoven bezorgde zijn ploeg met drie goals een 3-1 overwinning op hekkensluiter Helmondia, dat nu zeker is van degradatie. Bij Hilvaria was Jeroen van Esch ook trefzeker met drie treffers.

In de Grote Cup scoorde leider Roel van Nunen 1x in de kampioenswedstrijd van Spoordonkse Boys. Hij staat nu eerste met 18 treffers, gevolgd door Marijn van de Ven met 15. Coen van Oirschot heeft er 14, maar omdat EDN ’56 slechts 24 wedstrijden afwerkt, moet zijn totaal met 1,08 vermenigvuldigd worden. Daarmee bezet hij in feit de tweede plaats. In de Grote Cup gisteren een hattrick voor Niek van den Broek van De Weebosch in de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Vessem.

Koploper Martijn Bax bracht in de Kleine Cup met 1 goal zijn totaal op 29. Vier treffers meer dan Dennis van Woerkum, die met Dosko ’32 niet in actie hoefde te komen. Nummer drie in de stand, Rien van de Wouw scoorde 3x in de wedstrijd van Tuldania tegen Neerlandia ’31.

De tussenstanden:

Supercup:
1. Ruben Rodrigues (Wilhelmina Boys) 38x
2. Joerie van Rijswijk (Hilvaria) 25x
3. Niek van Boekel (UNA) 16x
4. Jan van Hout (Rood-Wit V.) 15x
5. Mart van de Gevel (UNA) 15x

Grote Cup:
1. Roel van Nunen (Spoordonkse Boys) 18x
2. Marijn van de Ven (Steensel) 15x
3. Coen van Oirschot (EDN ’56) 14x
4. Bart Winters (BES) 14x
4. Jesse Geboers (Hapert) 14x
4. Gijs Wuijts (De Raven) 14x
4. Stef Roijmans (Hulsel) 14x
4. Dave Koolen (Hapert) 14x

Kleine Cup:
1. Martijn Bax (DOSL) 29x
2. Dennis van Woerkum (Dosko ’32) 25x
3. Rien van de Wouw (Tuldania) 22x
4. Pim Smolders (Casteren) 14x

Bekijk de complete standen via:
https://trompettercup.com/topschutters/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s