ZSC komt voor het eerst dit seizoen niet tot scoren

De langste doelpuntenreeks is nu voor Dommelen. (foto Jurgen van Hoof)

Het had een mooie jubileumwedstrijd kunnen zijn, maar na 24 wedstrijden is ZSC niet tot scoren gekomen. Voor het eerst dit seizoen slaagde er een ploeg in om de Westerhovenaren op de nul te houden: uitgerekend BES, dat eerder nog met 4-0 werd verslagen.

Het was een indrukwekkende reeks, die we vorige week [klik hier] uitgebreid belicht hebben. Vanaf de laatste wedstrijd van het vorige seizoen maakte ZSC tot zondag toe iedere wedstrijd nog een doelpunt. Piet van Och had de reeks bijna voortgezet, maar kort na rust belandde zijn voorzet op de lat.
Nadat eerder dit seizoen al een einde kwam aan de flinke reeks van DOSL (38 opeenvolgende wedstrijden!), hebben we nu een nieuwe koploper. En dat is derdeklasser Dommelen, dat 21 duels op rij heeft weten te scoren. De laatste nul was op 25 september toen er in Nuenen 0-0 gelijk werd gespeeld tegen EMK. Best Vooruit en EFC zijn met 17 opeenvolgende wedstrijden tweede in dit lijstje, voor Bladella (16x) en BES (13x).

Reeks van ieder duel minimaal 1 goal:

1. Dommelen 21x
2. Best Vooruit 17x
3. EFC 17x
4. Bladella 16x
5. BES 13x

logo-topshop

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s