Marvilde mag hopen, Beerse Boys moet vrezen

Het wordt zondag erop of eronder voor Marvilde.

Een prestatie van jewelste zondag van Marvilde, uit bij SC ’t Zand. Met 2-3 werd de thuisploeg klop gegeven en met de driepunter werd de laatste strohalm wat lijfsbehoud betreft gegrepen. En waar Marvilde nog een sprankeltje hoop mag koesteren, moet Beerse Boys in dezelfde eerste klasse C ook op haar tellen gaan passen.

Door de overwinning van Marvilde, het verlies van MOC 1917 (4-2 tegen AWC) en het 1-1 gelijkspel van Moerse Boys tegen Nemelaer, zijn de onderste drie ploegen nu dicht tegen elkaar aan gekropen en gaat dit trio waarschijnlijk uitmaken wie van de twee teams rechtstreeks gaat degraderen en welke ploeg nacompetitie mag gaan spelen voor behoud. Rechtstreekse handhaving is voor Marvilde niet meer mogelijk.

Zondag wacht voor de mannen van trainer Edwin Slagboom de thuiswedstrijd tegen AWC. MOC 1917 treft SC ’t Zand en Moerse Boys speelt thuis tegen NEC/av. Op de slotdag moet Marvilde op bezoek bij buurman Brabantia. MOC 1917 speelt uit tegen NEC/av en Moerse Boys mag naar Middelbeers voor een ontmoeting met Beerse Boys. Een gevaarlijk duel voor de Beerzenaren, die zondag drie dure punten lieten liggen tegen Brabantia. Met 1 puntje boven de streep van de nacompetitie moet er zondag uit bij RKTVV gewonnen worden om niet nog verder in de problemen te raken. Naaste belager AWC speelt zondag dus tegen Marvilde en op de slotdag tegen RKTVV wat ook nog altijd niet veilig is.

Beerse Boys mag geen steken meer laten vallen.

Een interessante competitie dus, waarbij onderin nog niets beslist is. Wel als Marvilde zondag verliest en Moerse Boys een overwinning weet te boeken. Dan zijn de Veldhovense kampioenen van vorig seizoen alsnog gezien…

Stand 1C:
1. Baronie 24-65
2. GOES 24-50
3. HVCH 24-36
4. Nemelaer 24-33
5. Brabantia 24-32
6. SC ‘t Zand 24-31
7. TOP 24-31
8. RKTVV 24-30
9. NEC/av 24-29
10. Beerse Boys 24-29
————————-
11. AWC 24-28
12. Moerse Boys 24-24
=========================
13. MOC ’17 24-22
14. Marvilde 24-22

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s