HHC klopt UNA in blessuretijd

Het is UNA niet gelukt om zich rechtstreeks te handhaven in de tweede divisie. In de laatste en beslissende wedstrijd tegen HHC Hardenberg keken de Zeelstenaren lang tegen een 0-1 achterstand aan, maakten tien minuten voor tijd gelijk, maar zagen de Overijsselaren in blessuretijd er alsnog met de winst vandoor gaan. De nederlaag betekent rechtstreekse handhaving voor HHC Hardenberg. UNA moet nu via de nacompetitie een plekje in de tweede divisie voor volgend seizoen zien te veroveren.

De beslissende wedstrijd tegen HHC Hardenberg begon dramatisch voor UNA. Shkodran Metaj benutte na 12 minuten een penalty: 0-1. In de 26ste minuut hoop voor de thuisploeg toen Kevin Gortz met rood werd weggestuurd na vasthouden van Brian Boogers. Tot aan de rust werd er echter niet meer gescoord.
In de tweede helft voor UNA de taak om de muur van HHC te doorbreken, maar het duurde tot de 81ste minuut totdat er succes was. Jeroen Stottelaar pegelde de 1-1 binnen.

In het bloestollend spannend slot leek UNA zich te handhaven, maar in blessuretijd maakte (wederom) Metaj de 1-2. Feest voor alles wat HHC was, een gigantische domper voor UNA, dat zich nu via de nacompetitie moet zien te handhaven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s