Wie pakt de Trompettercup-prijzen?

Wilhelmina Boys gaat in navolging van Rood Wit V. voor de tweede keer op rij de Trompetter Supercup winnen. © Roel Louwers

De laatste speeldag… zondagavond weten we welke ploegen, doelmannen en topschutters dit jaar een prijs hebben gewonnen in de Trompettercup. Topshop Bladel is dit jaar hoofdleverancier van het prijzenstelsel, met in totaal 52 trainingsballen voor 8 prijswinnende teams.

In de Supercup is Wilhelmina Boys wel zeker van een tweede opeenvolgende eindwinst. Oirschot Vooruit zal voor de tweede keer op rij tweede worden, maar voor de derde prijswinnende plek is de strijd zeker nog niet gestreden. De huidige nummer drie, Hilvaria, is al uitgevoetbald en moet dus hopen dat Dommelen en Best Vooruit geen punten meer pakken zondag. Dommelen heeft echter aan een overwinning genoeg om de groenwitten voorbij te steken, Best Vooruit moet minimaal twee keer scoren en winnen om op gelijke hoogte te komen.
In de Grote Cup heeft Spoordonkse Boys een voorsprong van ruim 12 punten op Hapert. De allereerste eindzege in de Trompettercup kan de mannen van trainer Jasper van Hoof nauwelijks nog ontgaan. Hapert en BES zullen gaan strijden om de twee andere eindprijzen, of RKDSV moet heel dik winnen en de nummers 2 of 3 zien verliezen. Dan kunnen de Diessenaren heel misschien nog langszij komen.
Een ongekende apotheose in de Kleine Trompettercup. Drie ploegen op 2 puntjes van elkaar. Sterksel, dat afgelopen zondag niet speelde, verdedigt 1 punt voorsprong op DOSL en 2 op Riethoven. Het kan alle kanten op nog, al heeft Sterksel met kampioen Tivoli veruit de sterkste tegenstander. DOSL moet op bezoek bij De Bocht ’80, toch wel een van de zwakkere broeders in de competitie, met ook nog eens de meest gepasseerde verdediging en doelman in de Trompettercup. Riethoven moet punten zien te pakken tegen Knegselse Boys.

Bij een ‘nul’ komende zondag tegen Nijnsel, is Tom Molenberg op zeker de minst gepasseerde doelman van de Kempen.

Bij de doelmannen lijkt het een tweestrijd te worden tussen Tom Molenberg van Wilhelmina Boys en Harm Verstappen van Sterksel. Net geen puntje gaapt er tussen beide sluitposten. De strijd om de derde plek is na het afhaken van Eric Verhagen (Riethoven, 5 tegentreffers) weer helemaal open. EFC, Best Vooruit en Spoordonkse Boys maken hier nog kans op een eindprijs, beschikbaar gesteld door BalOpMaat.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s