Kleine Cup in extremis voor Riethoven

Toch nog een flinke verrassing op de laatste speeldag in de Kleine Trompettercup. Riethoven heeft daar voor de tweede keer in de 20-jarige historie de eindzege gegrepen.

Met een 3-1 zege op Knegselse Boys pakte Riethoven 6 Trompetter-punten. Koploper Sterksel verloor met 0-2 van Tivoli en zag de voorsprong van 2 punten dus veranderen in een achterstand van 4 punten. Nummer twee DOSL leek met De Bocht ’80 een mooie tegenstander op een ruime zege te hebben, maar de Leendenaren kwamen niet verder dan een 2-2 gelijkspel en dus slechts 3 Trompettercup-punten. In de eindstand telt Riethoven (eerder eindwinnaar in 1999) 2 puntjes voorsprong op DOSL, dat de tweede prijs pakt en 4 op Sterksel, dat zelfs nog buiten de prijzen is gevallen in de Kleine Cup.
In de Grote Cup scoorde Spoordonkse Boys geen punten vandaag, maar de voorsprong op de concurrentie was groot genoeg om een allereerste eindzege in de Trompettercup te pakken. Hapert is nog voor kampioen BES op de tweede plaats geƫindigd en mag straks op de prijsuitreiking 6 ballen, beschikbaar door Topshop Bladel, af komen halen.
In de Supercup lagen de plaatsen 1 en 2 wel vast: Wilhelmina Boys is hier voor de tweede keer op rij eindwinnaar, voor Oirschot Vooruit (ook de tweede keer op een rij) en Best Vooruit, dat op de slotdag met 1-6 van Schijndel won en zodoende Hilvaria en Dommelen nog passeerde.

Eindstanden:

Supercup:
1. Wilhelmina Boys 143p
2. Oirschot Vooruit 111p
3. Best Vooruit 102p

Grote Cup:
1. Spoordonkse Boys 115,9p
2. Hapert 110p
3. BES 109p

Kleine Cup:
1. Riethoven 121p
2. DOSL 119p

De complete eindstanden zijn hier te vinden.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s