Foto’s Acht – BES (1-4) verslag+ filmpje

(c) Foto’s Rob Balmer

BES promoveert naar de derde klasse !

De spelers van BES lieten vanaf het eerste balcontact zien dat in de afgelopen week de spanning uit de lichamen was verdwenen en het voetbalspel teruggekeerd. Op het kunstgrasveld van vv Acht werd het eerste half uur door beide ploegen een schaakspel gespeeld, zoekend naar een opening in de defensie van de tegenstander.

Na enkele kansen over en weer ontdekte Mark Balmer in de 33ste minuut het eerste gaatje en hij wist met een mooie boogbal doelman Mark van der Heijden te verschalken: 0-1. Hierna ging het snel. Twee minuten later was het Bart Winters die verdediger Bart van den Hurk zo in het nauw bracht dat hij de bal in eigen doel schoof, 0-2 In de 38ste minuut was het Daan Bartels die een rush vanaf de middenlijn bekroonde met een lage schuiver welke bij de tweede paal tegen het zijnet plofte, 0-3. Hierna kon het niet meer stuk bij de spelers en supporters van vv BES. In het tweede bedrijf was het Roy Roestenburg die snel de 1-3 stand op het scorebord liet aantekenen en daarmee de spanning enigszins terugbracht. Het was uiteindelijk Robin Smets die een keurige aanval van BES afrondde en de eindstand van 1-4 liet aantekenen. Na het laatste fluitsignaal van de goed leidende scheidsrechter Oosterom  kon het feest beginnen.

Opstellingen:

BES: 1. Robert van der Palen, 2. Jeroen Evers, 3. Twan Bogers, 4. Sander van Kessel, 5. Mark Gerrits, 6. Robin Smets, 7. Mark Balmer, 8. Daan Bartels (12. Rick Schoofs), 9. Maikel v.d. Honing, 10. Bart Winters, 11. John v.d. Ven. (13. Stijn Umans).

Acht: 1. Mark v.d. Heijden, 2. Bart v.d. Hurk, 3. Robin Bloks, 4. Sid Pelle, 5. Melvin v.d. Groen (15. Dirk van Rooij), 6. Niek Broeders (13 Nick v.d. Nieuwenhof), 7. Sander v.d. Heuvel, 8. Shentley Mathilda ( 12. Max Wijgergans) , 9. Roy Roestenburg, 10. Robertino Geerings, 11. Indy Wouterse.

 

 

Bron verslag: www.vvBES.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s