Voor de (spelers)vrouwen: win een tas en beursje van TUNSenzo.

De Trompettercup is altijd op zoek naar partners om mee samen te werken. Waar de alternatieve voetbalcompetitie toch wel heel lang een mannenbolwerk is geweest, merken we de laatste twee jaar dat er opmerkelijk veel vrouwen de cup volgen, met name op onze Facebook-pagina. Het bracht ons op het idee om eens iets terug te doen voor de supporterende dames. TUNSenzo uit Reusel, een prachtige zaak voor damesschoenen, tassen, accessoires en nog veel meer, stelt een mooie prijs beschikbaar.

De zussen Judith en Jeske Tuns, trokken in 2008 letterlijk de stoute schoenen aan en begonnen samen een dames schoenenwinkel. Na acht fijne jaren aan het Kerkplein in Reusel groeide de zaak uit de jas en is er om de hoek aan de Markt 60 in Reusel, ongeveer een jaar geleden, een totaal nieuwe ‘megastore’ geopend; 2,5 keer zo groot! De collectie van TUNSenzo is veelzijdig en bestaat uit zowel betaalbare als exclusieve merken. “We reizen twee keer per jaar Europa door om de nieuwe collecties samen te stellen voor onze winkel en zijn altijd op zoek naar leuke nieuwe merken en trends”, aldus Jeske en Judith. “In onze collectie vind je schoenen, tassen en accessoires van onder andere Nero Giardini, Paul Green, Diesel, Nubbik, Tango, Pertini, Via Vai, Ted Baker, Gabor, Ca Shott, Liebeskind, X Works, Fabienne Chapot en nog veel meer!”

De te winnen prijs, speciaal voor onze (voetbal)dames!

TUNSenzo doet voor de prijsuitreiking een mooie duit in het zakje en stelt op Facebook een prijs beschikbaar, speciaal bedoeld voor onze vrouwelijke volgers. Neem gauw een kijkje om mee te doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s