UNA zet eerste goede stap in nacompetitie

Doelpuntenmaker Nick Tielemans.

UNA heeft in de eerste ronde van de nacompetitie voor behoud een 0-1 zege geboekt op derde divisionist Harkemase Boys. Komende zaterdag is de return in Zeelst.

UNA, dat op het laatst de niet-fitte Glenn Schapendonk zag afhaken, begon goed in het 253 kilometer verderop gelegen Harkema en kreeg in de eerste minuten van de wedstrijd verschillende kansjes. Niet veel later nam de thuisploeg het roer over en was het vooral via Matthijs Hardijk keer op keer gevaarlijk. De UNA-defensie zag er niet altijd even goed uit, maar vooral dankzij het geweldige keeperswerk van Petar Stošković bleef het 0-0 tot de rust.

In de tweede helft moest de UNA-doelman weer optreden toen Heine Uuldriks gevaarlijk werd, maar Stošković tikte de inzet over het doel. Net voor het uur dan eindelijk de goal voor UNA. Tegen de verhoudingen in weliswaar, maar het was Nick Tielemans die scoorde. Met Youri van der Meer voor Mart van de Gevel, Rob van Boekel voor Brian Boogers en Tomas Overhof voor doelpuntenmaker Nick Tielemans bleef UNA in het vervolg van de wedstrijd simpel overeind, met in de laatste minuut nog een prima schot van Overhof dat met moeite verwerkt werd door doelman Jansema.

Screenshot: PodiumTV

Komende zaterdag om 18.00 uur de return voor UNA. Bij winst of een gelijkspel gaan de Zeelstenaren door naar de tweede ronde. Tegenstander is dan waarschijnlijk Lisse, dat vanavond Dongen op een 2-5 nederlaag trakteerde.

Dongen - Lisse

Opstelling UNA: Stošković;  Van Weert, Schapendonk, Huijben, Scheerlinck; N. van Boekel, Stottelaar, Boogers (72. R. van Boekel); Van Wanrooij, Van de Gevel (63. Van der Meer), Tielemans (88. Overhof).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s