Netersel degradeert naar vijfde klasse

Netersel komt volgend seizoen na vijf jaar weer uit in de vijfde klasse. Vanavond werd het beslissingsduel om degradatie uit de vierde klasse G in eigen huis met 1-2 verloren van DVS.

De wedstrijd begon dramatisch voor een gehavend Netersel. Het bezoekende DVS nam al na 7 minuten een 0-1 voorsprong en leek het duel vroegtijdig te gaan beslissen. Naar mate de eerste helft vorderde kwam Netersel wat beter in de wedstrijd en kreeg het twee goede schietkansen. Die werden echter keurig gered en dus werd er met een 0-1 stand gerust.
Na de thee ging de wedstrijd gelijk op, zonder grote kansen.

Door een ongelukkig eigen doelpunt verdubbelde DVS echter de voorsprong en het duel leek beslist. Tien minuten voor tijd kwam Netersel plots terug in de wedstrijd door de 1-2 binnen te werken, maar verder kwamen de mannen van trainer Roy van Eekert niet. Degradatie dus, samen met Hulsel. DVS speelt komende zondag de eerste van twee nacompetitiewedstrijden om behoud tegen vijfdeklasser Riethoven.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s