Degradatie UNA na 1-3 nederlaag tegen Harkemase Boys

Degradatie voor UNA uit de tweede divisie! Na de toch enigszins hoopgevende 0-1 in de nacompetitie-uitwedstrijd tegen Harkemase Boys, leden de Zeelstenaren vandaag in eigen huis een pijnlijke 1-3 nederlaag tegen de Friezen in de return. UNA moet het volgend seizoen dus in de derde divisie gaan proberen.

Met een 0-1 overwinning, geboekt in de uitwedstrijd, kon UNA met enig vertrouwen aan het duel in Zeelst beginnen. Na 14 minuten echter al de voorsprong voor Harkemase Boys toen Schokker uit een vrije trap wist te scoren. In de 33ste minuut weer hoop voor UNA dat via Willem Tieben op 1-1 kwam. Met die stand werd ook de rust bereikt.

Na een dik uur echter een nieuwe voorsprong voor Harkemase Boys. Streutker die zelf een aanval opzette en het afmaakte na een voorzet van Hardijk. Nadat in de 73ste minuut Tieben met rood het veld moest verlaten, ging alles fout voor de thuisploeg, met in de 77ste minuut de 1-3 via Uuldriks. Een slotoffensief van UNA, met ook doelman Petar Stošković mee naar voren, mocht niet meer baten. De pijp was leeg.
Al bij al een knap seizoen van UNA waarin het in de tweede divisie met het kleinste budget toch 41 punten wist te pakken, maar de degradatie is nu toch wel heel zuur.
Volgend jaar komt de ploeg, die dan getraind wordt door de nieuwe oefenmeester Jeroen van Bezouwen uit in de derde divisie. Harkemase Boys mag nu via een tweeluik met Lisse proberen promotie naar de tweede divisie af te dwingen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s