Afscheid in stijl voor Coen van Oirschot

Een fraai afscheid van Coen van Oirschot (26) gisteren bij EDN ’56. Met 1 assist en twee goals, waarvan de laatste vlak voor tijd, zorgde de -naar Hilvaria vertrekkende- spits er persoonlijk voor dat EDN ’56 nog een jaar in de vierde klasse mag blijven.

Met meer dan 180 doelpunten voor de Haghorstse vierdeklasser is Coen van Oirschot in negen seizoenen EDN ’56 van onschatbare waarde geweest. Eén seizoen (2012/2013) maakte de makkelijk scorende spits een uitstapje naar eersteklasser Best Vooruit. Komend seizoen gaat de drievoudig topschutter van de Kleine Trompettercup dus de overstap maken naar Hilvaria. Daar moet hij samen met onder andere Joerie van Rijswijk en de van SVSOS overgekomen Daan van de Wiel voor de doelpunten gaan zorgen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s