Winnares TUNSenzo.-actie neemt prijs in ontvangstLieke Daris, winnares van de winactie van TUNSenzo., speciaal voor alle vrouwelijke volgers van de Trompettercup,, heeft haar prijs in ontvangst genomen.

Voorgedragen door Anouk Jansen, mocht de ‘spelersvrouw van Terlo’ de TUNSenzo.-tas met beursje af gaan halen in de prachtige Reuselse zaak voor damesschoenen, tassen, accessoires en nog veel meer. Op de foto een stralende Lieke met haar prijs.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s