Degradatie voor Beerse Boys

Aan het sprookje van Beerse Boys in de eerste klasse is een einde gekomen. In een tweeluik met Unitas verloren de mannen van trainer Cemal Yilmaz na zaterdag (3-0) nu ook de wedstrijd op tweede pinksterdag in eigen huis met 1-2.

Degradatie dus naar de tweede klasse voor Beerse Boys dat het seizoen nog zo goed begonnen was, maar na de winterstop slechts 9 punten haalde uit 15 wedstrijden. Samen met Moerse Boys werden de Beerzenaren veroordeeld tot nacompetitie. In de eerste ronde wist Beerse Boys Zeelandia Middelburg nog uit te schakelen, maar Unitas bleek in de beslissende tweede ronde twee keer te sterk. Na de 3-0 nederlaag zaterdag was de klus al loodzwaar, zeker toen Unitas maandag al na 9 minuten op 0-1 kwam. Bart den Otter scoorde in de 53ste minuut nog tegen, maar 1 minuut voor tijd besliste Unitas het duel: 1-2. Promotie voor de ploeg uit Gorinchem en na drie jaar eerste klasse degradatie voor Beerse Boys.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s