EFC ziet promotie in blessuretijd verdampen

EFC is er niet in geslaagd om na twee jaar terug te keren naar de eerste klasse. In de nacompetitie-finale tegen Venlosche Boys kregen de Eerselnaren een minuut in blessuretijd de knock-out uitgedeeld.

Romanesco

Na de 1-1 in Venlo had EFC, dat in de competitie Venlosche Boys ook al twee keer tegen was gekomen (3-0 uit en 3-0 winst thuis), een prima uitzicht op een goede afloop. Op een volgepakt sportpark De Dieprijt begonnen de Eerselnaren wel en kwamen ze na 14 minuten spelen op 1-0 via Jesse van Gerwen. De voorsprong werd tot de rust vastgehouden en hoewel Venlosche Boys in het tweede bedrijf kwam aandringen, duurde het tot de 74ste minuut voordat de Limburgers langszij kwamen. Na de goal was het billen knijpen voor EFC, dat Joni Hooijen en Rob Verstappen geel zag krijgen. Venlosche Boys bleef aandringen, maar het leek erop dat EFC de verlenging zou halen. Een minuut in blessuretijd echter de genadeslag: 1-2.
Geen promotie dus voor EFC, dat volgend seizoen weer gewoon in de tweede klasse uit gaat komen.

logo hypotheekhulp_vs2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s