Willem II speelt eerste oefenwedstrijd van het seizoen wederom in Diessen

RKDSV-WillemII foto Nick van Hees

Eredivisionist Willem II begint de oefencampagne voor het nieuwe seizoen zoals traditie in Diessen. (foto Nick van Hees)

RKDSV is op zaterdag 1 juli gastheer van de eerste oefenwedstrijd van eredivisionist Willem II. De Tricolores spelen tegen een combinatie van spelers uit zes clubs, afkomstig van RKDSV, EDN’56, Hilvaria, Beerse Boys, Tuldania en SVSOS. Op sportpark de Alsie in Diessen trappen beide elftallen om 17.00 uur af.

Willem II opent haar nieuwe voetbalseizoen de afgelopen jaren traditiegetrouw bij de voetbalclub uit Diessen. De ploeg van trainer Erwin van de Looi zal ten opzichte van het vorige seizoen op een aantal plaatsen gewijzigd zijn. Zo is doelman Kostas Lamprou vertrokken en trok de club een nieuw Duitse goalie aan. Timon Wellenreuther kwam enkele weken geleden transfervrij over van Schalke 04 uit Duitsland. De pas 21-jarige doelman maakte zijn debuut in de Bundesliga tegen FC Bayern München en stond het afgelopen seizoen ook enkele wedstrijden onder de lat in de Champions League.
Onlangs kwam ook Fernando Lewis de club uit Tilburg transfervrij versterken. De multifunctionele speler kwam over van AZ, waar hij het afgelopen seizoen zijn minuten maakte bij de beloften.
Willem II heeft belangrijke spelers als Fran Sol, Thom Haye en Jordens Peters tot op heden wel weten te behouden.

Vorig jaar had het elftal uit Diessen weinig kans tegen de profs uit Tilburg. Het team zal zich naar verwachting ook dit jaar vooral bezig gaan houden met het verdedigen van het eigen doel. De trainingen van het RKDSV-combinatieteam worden geleid door voormalig hoofdtrainer van RKDSV, John Smetsers. Hij wordt geassisteerd door Christ van Dorst.

Het RKDSV-combinatieteam bestaat uit de volgende spelers van clubs uit de regio: Jan Abrahams, Lars van Doormaal, Raoul Iselin, Tijn Janssen, Berry Kolen, Gijs Neggers, Rens Timmermans, Bram Verhagen, Tom Verhoeven, Mike van der Weert (RKDSV), Niels van Heerbeek, Pepijn van Spreeuwel, Pim Vingerhoets (Beerse Boys), Sander van Dijck, Coen van Oirschot (EDN’56), Greg van Gestel, Jisk van Teeffelen (Hilvaria), Matthijs van Oort, Sjors Vromans (SVSOS), Kees de Beer, Rob van de Biggelaar, Jorn Wijten (Tuldania).

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s