Gelijkspel UNA bij debuut derde divisie

Mart van de Gevel

Mart van de Gevel zorgde voor het tweede UNA-doelpunt.

UNA heeft in de openingswedstrijd van de competitie in de derde divisie met 2-2 gelijkgespeeld in en bij OJC Rosmalen. Trainer Jeroen van Bezouwen was teleurgesteld. “We hebben onnodig twee punten verloren. Hier ben ik doodziek van.”

De Zeelstenaren begonnen uitstekend aan het duel en dat zag ook Van Bezouwen. “In de eerste helft waren we heer en meester, hadden veel balbezit en creëerden kans op kans.”
Het leverde de geelzwarten twee keer een voorsprong op in de eerste helft. Idi Camara zorgde voor de 0-1 en in de 42ste minuut was het Mart van de Gevel die voor de 1-2 zorgde. De thuisploeg kwam echter beide keren pijlsnel op gelijke hoogte. Eerst was het Melvin van Gestel die het net trof, de 2-2 werd gemaakt door Stijn Rambach. “Net na rust kregen we twee keer een één-op-één-situatie”, blikte Van Bezouwen terug, “maar daar gingen we slecht mee om. De onderlinge afstanden werden steeds groter en op één goede mogelijkheid van OJC na (1 op 1 op doelman Stoskovic) kregen wij nog twee tot drie mogelijkheden om het af te maken. Onnodig puntenverlies dus,” aldus  de Tilburgse trainer.

compagnon-logo-horizontaal

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s