Hilvaria wint ook topper tegen Braakhuizen met grote cijfers

Hilvaria

Andermaal veel gejuich bij Hilvaria… (archieffoto Nick van Hees)

Ook de negende competitiewedstrijd van het seizoen is door Hilvaria winnend afgesloten en tegen naaste achtervolger Braakhuizen werd andermaal flink uitgepakt. Met een 6-3 zege scoorden de mannen van trainer Henri van den Braak voor de zesde keer deze competitie meer dan 5 goals. Joerie van Rijswijk was met een hattrick weer van grote waarde.

Met 6 punten voorsprong op Braakhuizen en nog een wedstrijd tegoed, heeft Hilvaria uitstekende zaken gedaan in de race om het kampioenschap. Tegen de Geldropse ploeg, die vorige week nog verrassend verloor van Unitas ’59, kwamen de Hilvarenbekenaren in de eerste helft op een 1-0 voorsprong door een benutte penalty door aanvoerder Joost van Doormaal. Een tegentreffer van Braakhuizen zorgde voor een 1-1 ruststand, maar na de thee ging het helemaal los op sportpark De Roodloop. Uit een voorzet van Coen van Oirschot viel via een eigen goal de 2-1 en met treffers van Joerie van Rijswijk en Coen van Oirschot nam Hilvaria een 4-1 voorsprong. Na de 4-2 andermaal een goal van Van Rijswijk, die na de 5-3 ook de 6-3 voor zijn rekening nam.

Stand 3D:
1. Hilvaria 9-27
2. Braakhuizen 10-21
3. Reusel Sport/CoTrans 10-19
4. Valkenswaard 10-18
5. Hapert 10-16
6. PSV/av 9-16
7. Bladella 8-15
8. Dommelen 10-15
9. DVG 10-15
10. Unitas ’59 10-13
11. BES 9-7
12. DBS 10-6
13. Nieuw Woensel 10-6
14. Spoordonkse Boys 9-4

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s