Hoogeloon kan winst op koploper geen vervolg geven tegen ZSC [+ foto’s]

Hoogeloon 1 ZSC 10005

(foto’s Ton van der Heijden)

Vierdeklasser Hoogeloon won vorige week verrassend van de nog ongeslagen koploper Tivoli, maar kon deze overwinning geen vervolg geven in de thuiswedstrijd tegen ZSC. Voor de vierde keer in de vijf laatste duels werden punten verspeeld: 1-1.

Hoogeloon presteert wisselvallig deze competitie. Na de 3-2 nederlaag op de openingsdag tegen Woenselse Boys bleven de blauwhemden vijf duels ongeslagen. Twee nederlagen tegen HMVV en Pusphaira werden gevolgd door de stunt tegen Tivoli, maar nu tegen ZSC kwamen de mannen van trainer Nik Bierens niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Ondanks dat de bezoekers al in de eerste helft met tien man kwamen te staan (rood voor Jan Kwinten) was het ZSC dat via Olav Kuijlaars op voorsprong kwam. Niels Luijten redde vervolgens een puntje voor de thuisclub.
Voor ZSC was het het vierde gelijkspel van deze competitie. De Westerhovenaren wachten vanaf 15 oktober (1-0 tegen Steensel) op een nieuwe overwinning.
In de nieuwe stand van 4F staat Hoogeloon nu zesde; ZSC is tiende, maar de stand wordt met de weker schever, door het regelmatig afgelasten van wedstrijden. Zo is De Weebosch al bijna een maand lang niet meer in competitieverband in actie gekomen.

Stand 4F:
1. Tivoli 10-23
2. Woenselse Boys 9-20
3. De Raven 9-16
4. HMVV 9-16
5. Vessem 10-16
6. Hoogeloon 10-15
7. DOSL 10-12
8. FC Cranendonck 9-11
9. Bergeijk 10-11
10. ZSC 9-10
11. Riethoven 9-9
12. Steensel 10-8
13. Pusphaira 9-7
14. De Weebosch 7-2

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s