Waalre en Sterksel leiden in 5E, maar Dosko ’32 en Hulsel liggen op de loer

w46schvoetbwaalre-sterksel08

Waalre en Sterksel duelleren op dit moment op de koppositie in de vijfde klasse E.                    (foto Theo van Sambeek)

De laatste update komt van de vijfde klasse E. Waalre is hier de trotse koploper, op 1 puntje gevolgd door Sterksel. Achter het leidende duo loeren Dosko ’32 en Hulsel op hun kans.

Waalre speelde afgelopen zondag gewoon en won met 2-0 van SDO ’39. Daarmee zijn de zwartwitten winterkampioen en hebben ze bovendien weer aangeknoopt bij het succes, na de dubbele zeperd tegen Sterksel en Casteren in de maand november. De enige verliespartijen voor de mannen van trainer Marc van Kemenade, die concurrent Sterksel op 1 puntje weet. Die ploeg won dus de topper van Waalre, maar verloor een week later van Dosko ’32 en speelde gelijk tegen DEES en Tuldania.

Dosko ’32 boekte zondag alweer de vijfde zege op rij en is al 7 duels ongeslagen. Met nog twee keer een treffen tegen Waalre op het programma (het eerste duel werd op 10 december afgelast) hebben de Duizelnaren het nog aardig zelf in de hand om mee te kunnen blijven strijden om de titel.

Ook Hulsel zou zich nog in de debatten kunnen mengen, maar dan mag het zich niet weer zo’n misstap als tegen Casteren (2-1 verlies) permitteren. En ook de topduels tegen Waalre, Dosko ’32 en DEES moeten dan gewonnen in plaats van verloren worden. Sterksel is nog twee keer de tegenstander in de competitie voor de Hulselnaren, dus kansen genoeg nog.

Opvallend overigens het presteren van de degradanten uit de vierde klasse: Hulsel doet het dan nog vrij aardig. Netersel staat negende met 11 punten uit 9 duels, DVS is weliswaar tiende, maar is in verliespunten het op 1 na slechtste jongetje van de klas en SDO ’39 staat teleurstellend elfde, al heeft die ploeg nog wel twee duels in te halen.

Stand 5E:
1. Waalre 11-27
2. Sterksel 11-26
3. Dosko ’32 11-21
4. Hulsel 10-18
5. DEES 11-15
6. Tuldania 9-13
7. Casteren 11-13
8. Knegselse Boys 9-12
9. Netersel 9-11
10. DVS 11-11
11. SDO ’39 9-10
12. Terlo 10-10
13. SVSOS 10-9
14. Rood-Wit ’67 10-6

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s