Update trainersnieuws: vier verlengers en vier vertrekkers

Walter van Ommeren

Walter van Ommeren gaat na drie seizoenen RKVVO verlaten.

Er is weer heel wat trainersnieuws te melden. Vier trainers die verlengd hebben, vier trainers die bij hun club vertrekken en een assistent die komend seizoen op eigen benen gaat staan.

Het hoofdbestuur van tweedeklasser Wilhelmina Boys heeft de overeenkomsten met zowel hoofdtrainer Ronny Everaerts, assistent-trainer Tom Franse als keeperstrainer Steven Meijer met een jaar verlengd. De drie trainers zullen dus ook in het voetbalseizoen 2018/2019 actief zijn bij de vereniging uit Best. Zowel hoofdtrainer Ronny Everaerts als assistent-trainer Tom Franse zijn bij aanvang van dit seizoen aan de slag gegaan bij Wilhelmina Boys, dat met een zeer jonge selectie momenteel op de twaalfde plek bivakkeert.

Een andere tweedeklasser, Rood-Wit Veldhoven, heeft de verbintenis met trainer Robbert Verhoeven verlengd. Hij gaat volgend seizoen dan zijn derde jaar in bij de Veldhovense club.
Bij vijfdeklasser Dosko ’32 heeft Frank de Haan voor een jaar bijgetekend. De trainer die vorig seizoen halverwege instapte na het vertrek van Johan Rijkers, staat met de Duizelnaren op een prima derde plek in de competitie, achter Waalre en Sterksel.

Vier trainers gaan hun club na afloop van dit seizoen verlaten: Walter van Ommeren vertrekt na drie seizoenen bij tweedeklasser RKVVO, Patrick Methorst verruilt na twee seizoenen vierdeklasser Bergeijk voor Sparta ’25 uit Beek en Donk, dat in verliespunten koploper is in de derde klasse D van district Zuid II. Verder gaat Jos Beerens na drie seizoenen vertrekken als trainer van vierdeklasser Steensel en neemt vijfdeklasser DVS afscheid op het einde van het seizoen van Patrick Oomen. Die is bezig aan zijn tweede seizoen in Aalst en staat na de degradatie uit de vierde klasse nu tiende in de vijfde klasse E.

Tot slot nog trainersnieuws vanuit Zeelst. Derde divisionist UNA verlengde het contract met hoofdtrainer Jeroen van Bezouwen met een seizoen, maar ziet assistent-trainer Carlo Vorstenbosch vertrekken. Hij wordt komend seizoen voor het eerst hoofdtrainer: bij het Boxtelse ODC, dat vijfde staat in de derde klasse C.

 

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s