[Verslag en fotoserie] HMVV en Hoogeloon delen de punten

20180311hoogemierdehoogeloonfotojanwijtentromp

De 2-2 was een logische afspiegeling van de wedstrijd. (foto Jan Wijten)

Na een periode van meer dan 3 maanden waarin enkel een uitwedstrijd tegen Woenselse boys werd afgewerkt (4-0 verlies) ging de tweede competitiehelft dan eindelijk van start voor HMVV, dat zondag aan moest treden tegen Hoogeloon, subtopper in 4F.

De mannen uit Mierd begonnen goed aan de wedstrijd. In de 12e minuut wist Einice Rodriguez de bal te veroveren en bracht vervolgens aanvaller Tomas Castelijns in stelling. Thomas hield oog in oog met de keeper het hoofd koel. Met een bekeken schuiver zette hij HMVV op voorsprong (1-0).
Het restant van de eerste helft speelde zich voornamelijk af op het middenveld. Beide ploegen wisten weinig gevaar te stichten voor het andere doel.
Al snel in de tweede helft kwam Hoogeloon met een antwoord. In de 50e minuut bracht Yannick Sol met een fraaie vrije trap de stand in evenwicht (1-1). Aanleiding voor Hoogeloon om er nog een schepje bovenop te doen. Toch was het HMVV dat na een kwartier met een antwoord kwam. Aanvaller Rick Keustermans verlengde met een subtiele voetbeweging een voorzet van links. Via buitenkant rechts belandde de bal in de verre hoek (2-1). Gezien het spelbeeld leek hiermee de eindstand te zijn bereikt.
In de 80e minuut besloot de scheidsrechter na een blessurebehandeling een vrije trap toe te kennen aan Hoogeloon. Een merkwaardige beslissing met de nodige gevolgen. Uit deze vrije trap werd namelijk een speler van Hoogeloon in stelling gebracht die tussen drie HMVV’ers ten val kwam en daarmee een strafschop mee kreeg. Yannick Sol schoot vanaf 11 meter de bal onderkant lat over de doellijn (2-2). In de slotfase probeerde HMVV nog een doelpunt te forceren. Maar bleef de eindstand 2-2. Een uitslag die gezien de hele wedstrijd wel terecht is.

Bron verslag: HMVV

Kijk voor voor meer foto’s van Jan Wijten hier.

20180311hoogemierdehoogeloonfotojanwijtentromp1

Foto’s VV Hoogeloon:

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s