Zoete zeges voor BES, Audacia en DEES

DEES

Voor het eerst sinds 5 november weer een overwinning voor DEES.

Het statistiekenlijstje met “De laatste overwinning algemeen” heeft in de ‘top’ flink wat nieuwe namen gekregen, nu BES, Audacia en DEES voor het eerst sinds lange tijd hebben weten te winnen. Zeven clubs zijn in 2018 nog zonder zege.

Voor Audacia was het het langst geleden dat er nog eens een driepunter te vieren viel. Van 22 oktober 2017, toen er met 1-3 van HHC ’09 werd gewonnen. De laatste thuisoverwinning dateerde van 24 september 2017 (5-3 tegen SC Elshout). Einde aan een negatieve reeks dus voor de Moergestelnaren.
Ook BES heeft afgerekend met een slechte serie. De Borkelnaren wonnen voor het laatst op 28 oktober en stonden daarmee op plek 3 van deze lijst. Spoordonkse Boys werd destijds met 4-2 geklopt. In de zes daaropvolgende duels werd alleen tegen Hapert een puntje gepakt.
Merkwaardig genoeg was het ook voor DEES weer even geleden dat er gewonnen werd. De subtopper uit 5E won voor het laatst op 5 november en net als gisteren was Terlo de tegenstander.
We hebben een compleet nieuwe top 5 gekregen dus, met De Weebosch nog altijd op nummer 1. De geelblauwen wisten dit seizoen nog geen zege te pakken. HMVV en SVSOS staan nu gedeeld tweede, met een laatste overwinning op 19 november. Voor de Mierdse ploeg is dat vier duels geleden, voor de mannen uit Biest-Houtakker alweer zeven wedstrijden.
Achter de top 3 hebben we 3 clubs die voor het laatste konden winnen op 3 december; DOSL, Dommelen en EDN ’56. Ook nog geen winst in 2018 voor Best Vooruit, dat voor het laatste drie punten pakte op 17 december 2017.

Laatste overwinning:

14 mei 2017:
De Weebosch: 3-0 tegen Hoogeloon

19 november 2017:
HMVV: 4-3 tegen Bergeijk
SVSOS: 4-3 tegen DVS

3 december 2017:
DOSL: 1-0 tegen Bergeijk
Dommelen: 2-1 tegen Hapert
EDN ’56: 0-1 tegen TSV Gudok

17 december 2017:
Best Vooruit: 2-1 tegen SC ’t Zand

Bekijk hier het complete overzicht:

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s