Foto’s + verslag Hoogeloon – Vessem (0-3)

V.V.Hoogeloon 1 Vessem 10062

(c) Foto’s Ton van der Heijden

Op de ranglijst was het verschil minimaal, namelijk slechts één punt, en beide teams draaien bovenin goed mee. Hoogeloon had tegen buurgenoot Vessem echter niets in te brengen en mocht van geluk spreken dat het bij rust slechts 0-1 stond. De tweede helft bood de thuisclub wat meer tegenstand, maar uiteindelijk stond een terechte 0-3 op het scorebord. De thuisclub had ook donderdag al gespeeld en niet iedereen was fit uit deze wedstrijd gekomen. In het hele elftal was dit zichtbaar, al mag dit misschien niet als een excuus gebruikt worden.

De gasten uit Vessem kwamen fel uit de startblokken en lieten zien waar het voor gekomen was. Al meteen kon Frans van Diessen oprukken en zijn schot werd goed gepareerd door Rik Michielse. Even later zat ook Sjoerd de Laat er goed tussen en zo bleef men redelijk op de been. Na een kwartier kreeg Hoogeloon echter een domper te verwerken. Sjoerd de Laat, gestart met een blessure, gaf aan niet verder te kunnen. Koen Appels was zijn vervanger. Na een afgeslagen hoekschop schoot Bram Dekkers hard op doel, waar doelman Conjaerts er nog goed de hand tegen kon krijgen. In de 27ste minuut werd het 0-1 door een afstandschot van Hein van Diessen, die de bal vlak langs de paal binnen zag gaan. Ook Frans van Diessen haalde nog eens goed uit, echter zonder resultaat. Net voor rust kon Tom de Laat een bal nog net voor de doellijn wegtrappen en Thomas Maas schoot rijkelijk hoog over. Hoogeloon kwam in de eerste helft nauwelijks aan voetballen toe tegen dit sterke Vessem.

In de tweede helft probeerde Hoogeloon de bakens te verzetten, maar dit lukte maar sporadisch. Marijn van Ham schoot nog maar eens goed in, maar Conjaerts redde bekwaam. De beste kans voor de thuisclub was nog voor Niels Luyten, die na een vrije trap van Yannick Sol zijn kopbal gekeerd zag en ook in de rebound kreeg hij de bal niet tegen de touwen. Uit de daaropvolgende tegenaanval werd het 0-2. Na een zeker geen zware overtreding ging de bal op de stip en mocht Merijn van Ham vanaf elf meter aanleggen. Hij schoot feilloos raak. In de 70ste minuut werd de wedstrijd definitief beslist, als dit al niet eerder het geval was. De ingevallen zestienjarige Jaap van Diessen ging er als een haas van door, omspeelde doelman Conjaerts en schoot beheerst raak. Deze zelfde speler ging even later op rechts goed door en liet een prima voorzet los, die door Frans van Diessen rijkelijk hoog over werd geschoten. Dit was voor Hoogeloon het vierde verliesduel, maar niet eerder had men zo weinig in te brengen als in deze wedstrijd.

Verslag: VV Hoogeloon

Advertenties

One thought on “Foto’s + verslag Hoogeloon – Vessem (0-3)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s