Promotie voor Sterksel en SDO ’39; Riethoven en EDN ’56 degraderen

Sterksel promotie

Historische promotie voor Sterksel.

Groot feest bij Sterksel en SDO ’39. Beide ploegen promoveerden vanmiddag van de vijfde naar de vierde klasse. Treurnis bij Riethoven en EDN ’56. Beide clubs komen volgend seizoen een treetje lager in actie. Dosko ’32 kon de 0-3 achterstand tegen Olympia Boys niet meer wegwerken en blijft vijfdeklasser.

Sterksel bereikte uiteindelijk vrij eenvoudig de vierde klasse. Na de 0-2 winst tegen Pusphaira vorige week, volgde nu opnieuw een overwinning met deze cijfers, maar dan in eigen huis. Hashim Haaji en Vincent van den Groenendaal waren de doelpuntenmakers.
SDO ’39 moest heel wat dieper gaan om te kunnen promoveren. Tegen Riethoven was het in de heenwedstrijd 1-1 geworden. Geert Coolen en Martijn Hellegers (penalty) brachten de thuisploeg op voorsprong, maar Riethoven knokte zich via treffers van Tim van de Graaf en Joey van Otten terug in het duel. Verlenging en daarin kreeg Riethoven alsnog het deksel op de neus. Thijs Spierings was de gevierde held voor de Lage Mierdenaren, die na één seizoen weer terugkeren in de vierde klasse. Riethoven gaat na ook één seizoen, weer terug naar de vijfde.

Degradatie ook voor EDN ’56, dat vanmiddag tegen WSJ de 2-3 van vorige week niet meer weg wist te poetsen. De Haghorstenaren kwamen in Tilburg nog wel op een 1-2 voorsprong, maar de 2-2 betekende uiteindelijk na twee seizoenen degradatie voor de mannen van trainer Richard de Beer.
Dosko ’32 tot slot, kon de 0-3 nederlaag van vorige week tegen Olympia Boys niet meer goedmaken. De Duizelnaren speelden in Ommel 2-2 gelijk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s